Unde vor fi amplasate toalete publice de 50.000 de euro

Unde vor fi amplasate toalete publice de 50.000 de euro
Interiorul unei toalete publice din Vilnius, Lituania

Primăria Cluj-Napoca a plătit 191.498 de euro pentru patru toalete publice moderne, adică 50.000 de euro fiecare. Dacă pentru două dintre acestea s-a decis amplasamentul, pentru celelalte există mai multe propuneri. 

Cert este că vor fi montate în zonele aglomerate ale oraşului. "Două sunt deja stabilite şi aprobate - la baza sportivă din cartierul Gheorgheni şi pe Bd. 1 Decembrie, în parcul din capătul cartierului Grigorescu. Pentru celelalte există mai multe propuneri: în Parcul Central, în zona aparatelor de fitness, în Piaţa Muzeului sau în Piaţa Avram Iancu. În acest ultim caz, aşteptăm rezoluţia Comisiei de Monumente din 5 decembrie. Este o propunere", a declarat primarul Clujului, Emil Boc, în cadrul matinalului Realitatea FM Cluj. 

Instalarea WC-urilor publice a fost solicitată în programul de bugetare participativă online. Deocamdată nu se ştie când vor putea fi folosite aceaste toalete, pentru că nu au fost finalizate reţelele utilitare. În acest moment, în oraș există patru toalete publice: două în Parcul Central, una în Piaţa Unirii şi una în Piaţa Ştefan cel Mare, în spatele Teatrului Naţional. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza