Unitate mobilă la Spitalul Clujana pentru izolarea temporară a celor cu suspiciune de gripă

Unitate mobilă la Spitalul Clujana pentru izolarea temporară a celor cu suspiciune de gripă
| Foto: spitalclujana.ro

Primăria a pus la dispoziția Spitalului Municipal Clujana (SMC) o unitate mobilă în care bolnavii cu suspiciune de gripă pot fi izolaţi până la elucidarea diagnosticului şi eventuala transportarea a acestora către unităţile de specialitate.

”Cei de la SMC au fost primii care au dispus limitarea accesului vizitatorilor în spital. Am răspuns solicitării lor de a le pune la dispoziție o unitate mobilă, de tip rulotă, pentru a sta în curtea spitalului, astfel ca oamenii care vin cu suspiciune de gripă să nu meargă să parcurgă tot spitalul și să stea și să răspândească peste tot potențialii viruși.

Sunt evaluaţi în unitatea mobilă și așteaptă în acea rulotă soluția medicală. Am pus la dispoziție această unitate mobilă tocmai pentru a veni în sprijinul lor și îi apreciez că au avut aceste idei pozitive. Prin asta noi am creat pentru cei care sunt cu suspiciuni de gripă un cadru de securitate și reușim să împiedicăm răspândirea virușilor. Funcționează bine lucrurile la SMC”, a declarat primarul Emil Boc.

Comenteaza