Şurubaru: luni decidem ce facem cu podul surpat

Şurubaru: luni decidem ce facem cu podul surpat
Consiliul Local din Cluj-Napoca se întruneşte în şedinţă de îndată luni, pentru a analiza ce să facă cu podul de pe strada Traian, al cărui trotuar s-a surpat azi.

"Întâi rezolvăm azi aici cu trotuarul, apoi securizom zona, după care vom vedea ce vom face, în funcţie de expertize", spune viceprimarul din Cluj-Napoca, Gheorghe Şurubaru. El adaugă că luni consilierii locali din oraş se întrunesc în şedinţă de îndată pentru a decide ce măsuri să fie luate în cazul podului.

Amintim, unul dintre cele două trotuare ale podului de pe strada Traian, din centrul Clujului, s-a surpat noaptea trecută. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, spune că motivul e faptul că maşinile circulau pe trotuar, chiar dacă acesta fusese închis de multă vreme.

UPDATE Şurubaru spune că nu a pomenit de nicio şedinţă de îndată a Consiliului Local şi că luni se întrunesc nu consilierii locali, ci "toţi factorii implicaţi" în situaţie pentru a vedea ce e de făcut cu podul. Cine sunt aceşti "toţi factorii implicaţi"? "Profesori de specialitate, direcţiile de specialitate, RATUC, RENEL (sic!-n.red.), toată lumea", spune Şurubaru. Acesta adaugă că şi consiliul local se va întruni, "dar mai întâi trebuie să rezolvăm partea tehnică".

Comenteaza