Vă doriţi un job la stat? Iată posturile pe care se fac angajări, inclusiv la Primăria Cluj şi Consiliul Judeţean

Vă doriţi un job la stat? Iată posturile pe care se fac angajări, inclusiv la Primăria Cluj şi Consiliul Judeţean
Dacă v-aţi dorit dintotdeauna să lucraţi la stat, aveţi acum ocazia perfectă.

 

„Statul este un om foarte gras cocoţat în spatele unuia slab şi subţirel, care este economia", spunea Traian Băsescu, pe vremea când încă vorbea cu steagurile în spatele său. Ei bine, „omul gras" al fostului preşedinte cere zilnic „calorii". Portalul posturi.gov.ro publică posturile vacante în instituţiile din sectorul bugetar. Se caută oameni inclusiv pentru posturi cheie, cum ar fi cel de director executiv în cadrul forului judeţean clujean.

CJ Cluj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacantă de director executiv, gradul II al Direcției Juridice", scrie în anunţul de concurs. Cei interesaţi se pot înscrie până în 27 aprilie; proba scrisă va avea loc în 26 mai. Vă interesează un astfel de post? Informaţiile sunt că majoritatea nu se plătesc foarte bine. "Am avut trei posturi la CJ, am organizat concurs, iar câştigătorul când a venit să se angajeze şi a aflat salariul, a renunţat", a declarat un angajat al instituţiei, pentru ZIUA de CLUJ.

La Primăria Cluj-Napoca se angajează un inspector de specialitate II. Postul este vacant la Serviciul insolvenţă, contestaţii, informaţii, baze de date - Direcţia impozite şi taxe locale. 4 mai este data limită pentru depunerea dosarului; proba scrisă va avea loc în 12 mai. Mai există posturi vacante şi la primării din judeţ, respectiv la Câmpia Turzii, Gherla şi Călăţele.

Se mai caută asistent social permanent la Casa Județeană de Pensii, subinginer cu jumătate de normă la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului, consilier superior la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean Cluj (post temporar), doi administratori de patrimoniu (cu jumătate de normă), un administrator financiar, doi secretari, un instalator şi un tâmplar la Universitatea de Artă şi Design, doi administratori financiari şi unul de patrimoniu la Universitatea Babeş-Bolyai, un analist programator asistent la Universitatea de Muzică Gheorghe Dima.

După ce, o vreme, instituţiile bugetare puteau angaja o persoană la şapte plecate din instituţie, în 2013 a apărut OUG nr. 77, care prevedea că toate instituţiile şi autorităţile publice pot ocupa prin concurs/examen posturi conform principiului "unu la unu", respectiv la un post ocupat devenit vacant un post ocupat.

Joburile vacante din judeţul Cluj pot fi consultate AICI.

 

Etichete
Comenteaza