Veste bună pentru şoferi: semaforul buclucaş din centru va fi relocat

Veste bună pentru şoferi: semaforul buclucaş din centru va fi relocat
Ascuns după un stâlp de electricitate pe intens circulata stradă Memorandumului, un semafor pune zilnic în dificultate şoferii, din cauza vizibilităţii reduse pe care o oferă. La insistenţele unui consilier local, în perioada următoare va fi relocat.

Reprezentanţii municipalităţii susţin că vor iniţia demersurile necesare mutării semaforului situat la intersecţia cu strada Gheorghe Şincai, astfel încât vizibilitatea acestuia să nu mai fie obturată de stâlpul de electricitate.

"În perioada următoare, cât de curând posibil, în funcţie de programări, vor fi executate lucrările necesare pentru relocarea acestui semafor, astfel încât acesta să fie vizibil pentru toţi participanţii la trafic", au afirmat reprezentanţii primăriei.

Răspunsul lor vine în urma unei solicitări formulate de liberalul Ioan Bîldea la sfârşitul lunii august către Serviciul de Siguranţa Circulaţiei Urbane din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, în care a cerut autorităţilor să găsească urgent o soluţie pentru a remedia situaţia.

În cererea sa consilierul a explicat că din momentul în care au fost amplasaţi noii stâlpi de pe strada Memorandumului primeşte nenumărate sesizări legate de faptul că semaforul în cauză este mult mai greu de observat, dat fiind faptul că în faţa lui a fost amplasat un stâlp nou, care obturează vizibilitatea.

 

Comenteaza