Viceprimarul Clujului, despre gunoaiele neridicate: "Vom intra extrem de repede în normalitate și foarte bine că cetățenii ne sesizează"

Viceprimarul Clujului, despre gunoaiele neridicate: "Vom intra extrem de repede în normalitate și foarte bine că cetățenii ne sesizează"

Firma Supercom a preluat din 27 ianuarie activitatea de ridicare a deșeurilor în tot municipiul Cluj-Napoca. Numeroși clujeni se plâng de faptul că, în ultima vreme, gunoaiele nu sunt ridicate la timp, iar punctele gospodărești sunt invadate de resturi menajere.

''Evident că este o perioadă de tranziție până când cele 2 zone sunt reacoperite. Gândiți-vă că o parte din oameni sunt noi, nu sunt familiarizați cu rutele, pentru că firma Supercom nu a putut să intervină înainte de finalizarea contractului și au fost câteva mici sincope, n-aș putea spune că este o chestiune generalizată, dar într-adevăr sunt anumite zone în care gunoaiele au rămas pe domeniul public, dar vom intra extrem de repede în normalitate și foarte bine că cetățenii ne sesizează. Acolo unde sunt situații de genul acesta, pot să facă aceste sesizări direct Primărie municipiului Cluj-Napoca pentru a putea interveni imediat pentru remedierea lor. Dotările firmei Supercom sunt de bună calitate, sunt mașini noi, am fost acolo, am văzut despre ce este vorba, oamenii sunt pregătiți, dar urmează până când și oamenii care sunt noi să învețe anumite rute, să învețe anumite elemente să vadă care sunt punctele gospodărești la care trebuie să se intervină de 2-3 ori într-o zi'', a declarat viceprimarul Dan Tarcea, la Radio Cluj. 

Comenteaza