Foto Viitorul orașului se scrie în laboratoarele Cluj Future of Work de la CREIC

Viitorul orașului se scrie în laboratoarele Cluj Future of Work de la CREIC

La Centrul Regional de Excelență și Industrii Creative (CREIC) au fost amenajate 3 laboratoare cu echipamente de ultimă generație menite să susțină inovarea și tehnologizarea, în cadrul unui proiect unic în România - și primul în Europa de Est.

Cele 3 laboratoare - dotate cu echipamente de ultimă generație în domeniile CGI și VFX, Machine Learning & Automation și Design development - devin astfel un loc deschis pentru inovare, cercetare, dezvoltare de produs și prototipare. De altfel, scopul principal al CREIC este crearea unui spațiu propice inovării și de a invita antreprenori și profesioniști în diferite domenii să dezvolte noi inițiative sau să abordeze dintr-o perspectivă inovatoare proiectele și afacerile pe care le-au dezvoltat deja.
CREIC oferă, deci, șansa explorării unor noi metode de lucru, care să faciliteze și să îmbunătățească mediul muncii în anii ce urmează. Prin astfel de proiecte interdisciplinare, orașul nostru își poate consolida poziția de hub al inovării.

Accesul în laboratoare este gratuit și se face pe bază de rezervare pe platforma: https://laboratoare.primariaclujnapoca.ro/

Cluj Future of Work este finanțat de Fondul European de Dezvoltare Regională prin Urban Innovative Actions. Cluj Future of Work este realizat în co-management de către Primăria Cluj-Napoca și Centrul Cultural Clujean, într-un consorțiu cu alte opt organizații locale: Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj, Clusterul de Industrii Creative Transilvania, Cluster Mobilier Transilvan, Cluj IT Cluster, Transilvania IT Cluster, Festivalul Internațional de Film Transilvania, Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca și ZAIN Festivalul de Creativitate al Transilvaniei.

Comenteaza