Video „Vinerea Verde”. Primarul Pivariu a anunțat când ar putea ajunge programul și la Florești

„Vinerea Verde”. Primarul Pivariu a anunțat când ar putea ajunge programul și la Florești

Programul inițiat de primăria municipiului Cluj-Napoca - „Vinerea Verde”, în care oamenii pot călători gratuit vineri pe mijloacele de transport în comun din oraș are șanse mari să fie implementat și în cea mai mare comună din țară.

Edilul din Florești, Bogdan Pivariu, a spus, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) de când ar putea călători gratuit floreștenii pe mijloacele de transport în ziua de vineri.

„În ceea ce înseamnă Vinerea Verde, focusul nostru principal pentru a fi foarte eficient programul este crearea infrastructurii care să deservească transportul public tocmai pentru a favoriza și stimula transportul în comun. Bugetul nostru nu este nelimitat și ca administrator trebuie să prioritizez anumite lucruri.

Suntem în discuții pentru a încerca o eficientizare și o soluționare a acestei probleme tocmai pentru a putea să implementăm și noi Vinerea Verde. Sunt sigur că vom găsi soluția. Săptămâna trecută am discutat cu directorul CTP, urmează să mai avem o întâlnire și zilele viitoare. Între timp se pun anumite lucruri în concordanță.

Probabil în luna februarie vom reuși să găsim o soluție bună, atât pentru noi, cât și pentru Compania de Transport Public, pentru a putea să implementăm și noi proiectul la nivelul comunei Florești. Este de dorit ca tot mai multă lume să folosească transportul în comun”, a declarat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Programul „Vinerea Verde” a fost implementat la nivelul municipiului Cluj-Napoca în anul 2021 și se bucură de un real succes.

Comenteaza