Vrei să fii director? Acum e momentul. Posturi „călduţe" vacante, la Cluj

Vrei să fii director? Acum e momentul. Posturi „călduţe
Două posturi de director şi mai multe poziţii de inspector sunt scoase la concurs în perioada următoare.

Pe website-ul posturi.gov.ro sunt anunţate poziţiile bugetare scoase la concurs în următoarea perioadă. Printre acestea sunt şi funcţii de conducere devenite vacante.

Casa de Pensii Cluj îşi caută director executiv. Proba scrisă este programată pentru 12 aprilie, ora 10:00. Nu s-a stabilit încă data şi ora interviului, la care vor participa doar cei care promovează testul dat dintr-o bibliografie extrem de stufoasă. O observaţie: candidaţii trebuie să înveţe doar legi şi ordine de ministru, însă nu există nicio cerinţă referitoare la calităţi de manager.

Şi la Direcţia de Sănătate Publică este scos la concurs postul de şef. Examenul scris va avea loc în 5 aprilie, ora 10:00, iar data interviului urmează să se comunice ulterior. În ultimii ani, postul a fost ocupat de epidemiologul Mihai Moisescu-Goia.

Primăria Cluj-Napoca apare şi ea cu o ofertă de locuri de muncă pe posturi.gov.ro. Se caută nouă inspectori de specialitate, de diferite grade şi trepte: trei cu grad profesional I, câte doi cu grad profesional II, respectiv cu treapta profesională II, câte un post cu grad şi treaptă profesională IA.

Funcţiile contractuale de execuție sunt vacante la Serviciul Centrul de informare pentru cetăţeni, Direcţia Evenimente publice şi informare cetăţeni, Direcţia Generală Comunicare, dezvoltare locală şi management proiecte. Proba scrisă va avea loc în 30 martie, ora 10:00, iar interviul este stabilit pentru 5 aprilie, tot la ora 10:00.

Pe site apare şi o ofertă simpatică. Universitatea Babeş-Bolyai caută croitor, care va trebui să susţină în 29 martie o probă scrisă, iar în 5 aprilie, o probă de interviu.

Comenteaza