Vreţi să mergeţi la mall? CTP introduce curse suplimentare

Vreţi să mergeţi la mall? CTP introduce curse suplimentare
Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca a decis să suplimenteze numărul de autobuze care fac legătura între cele două malluri ale municipiului.

În urma unui acord cu reprezentanţii complexului comercial din Floreşti, cei care plătesc pentru acest serviciu public, începând din data de 2 iunie vor fi introduse noi curse pe linia 24B. Măsura are ca scop preluarea clujenilor care lucrează la unităţile comerciale din incinta mallului şi vine ca răspuns la o solicitare formulată de consilierul local liberal Ioan Bîldea. 

"Se poate observa că pentru zilele lucrătoare am introdus o cursă suplimentară cererii formulate, pentru a veni şi în sprijinul celor care se deplasează spre unităţile de învăţământ sau spre locurile de muncă", au transmis reprezentanţii Serviciului Exploatare al CTP. 

Astfel, pe acest traseu în zilele lucrătoare vor circula trei noi curse, care vor pleca din Unirii dimineaţa la 06:10 şi 07:15, iar seara la 22:05, în timp ce de la Polus vor porni la 06:40, 07:51, respectiv la 22:40. 

În zilele de repaos călătorii vor avea la dispoziţie alte două curse, primul autobuz urmând să plece dimineaţa din Unirii la 07:15, iar de la Polus la 07:51, în timp ce ultimul va porni seara din cartierul Gheorgheni la ora 22:05, iar de la mall la 22:35. 

Cu toate că cererea sa a fost soluţionată poziţiv, Bîldea consideră că ar fi nevoie de introducerea încă unui mijloc de transport pe linia 24B faţă de cele propuse. 

"S-ar putea să mai fie totuşi nevoie de încă un autobuz care să ajungă la 8:20 la Polus, autobuz care să deservească angajaţii firmelor din zonă", a comentat el. 

Necesitatea introducerii unor noi curse spre şi dinspre complexul comercial din Floreşti a fost cerută în repetate rânduri de angajaţii mallului, care s-au plâns că seara nu se pot încadra în cele 25 de minute de la ora 22:00 pentru a-şi finaliza munca şi a prinde ultimul autobuz spre casă.

Comenteaza