Wizz Air introduce zboruri suplimentare pe ruta Cluj-Bucureşti

Wizz Air introduce zboruri suplimentare pe ruta Cluj-Bucureşti
Compania aeriană Wizz Air a anunţat faptul că va suplimenta numărul zborurilor pe ruta Cluj-Napoca – Bucureşti Henri Coandă din sezonul de iarnă al acestui an.

Operatorul low-cost va introduce patru noi frecvențe pe săptămână, în completarea celor şase anunțate în 19 ianuarie. Noile zboruri spre Bucureşti vor fi operate în zilele de luni, miercuri, vineri şi sâmbătă, începând cu data de 31 octombrie. 

"Considerăm că există un potențial de piață ridicat pentru zborurile pe segmentul intern, ceea ce a dat naștere la o concurență sporită între operatorii aerieni. Mai mulți operatori aerieni aduc mai multe opțiuni de călătorie și implicit prețuri mai bune pentru pasagerii aeroportului", a declarat directorul Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, David Ciceo.

Image and video hosting by TinyPic

În anul 2016, compania aeriană Wizz Air va mai demara de pe Aeroportul Cluj noi zboruri spre patru destinaţii internaţionale: Berlin - Schoenefeld (Germania, 3 iulie), Doncaster Sheffield (Anglia, 22 iulie), Billund (Danemarca, 23 iulie) și Alicante (Spania, 24 iulie).

Comenteaza