Foto Zilele Recoltei 2020, un succes pentru producători

Timp de trei zile platoul Sălii Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca a fost regatul fructelor și legumelor de toamnă, unde fiecare nobil rod al gliei și-a avut locul bine stabilit și aranjat pe standurile Asociației Produs de Cluj (APC).

„Ediția 2020 a fost o dovadă a faptului că am învățat să respectăm reguli, dar și că nu ne dăm bătuți în fața greutăților, convinși că împreună putem învinge orice adversar, fie el și un virus extrem de agresiv. Organizatori, expozanți și vizitatori, cu toții au respectat toate măsurile impuse de legislația în vigoare, demonstrând astfel că acolo unde există voință există și putință.

Nu a fost ușor pentru nici unul, dar am avut parte de un eveniment în cadrul căruia fermierii, mai mari sau mai mici, au putut să își expună și să își valorifice recolta, clujenii și-au asigurat proviziile, totul în condiții de maximă siguranță”, a spus Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

La evenimentul expozițional desfășurat între 18 și 20 septembrie, în organizarea CJ Cluj și a APC, susținut financiar de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, au fost prezenți mici fermieri producători direcți de fructe și legume, precum și artizani locali și mici procesatori de lactate și carne sau de conserve.

Comenteaza