Foto Zona Între Lacuri: Etapa I a lucrărilor a fost finalizată odată cu plantarea a 132 de arbori

Zona Între Lacuri a beneficiat de o serie de lucrări menite să îmbunătățească calitatea vieții cetățenilor.

În cadrul proiectului au fost desfiinţate 353 garaje de pe domeniul public și au fost amenajate 770 de locuri de parcare. Totodată, au fost amplasate două structuri cu 100 de locuri de parcare pentru biciclete, care să permită gararea lor într-un loc amenajat şi supravegheat, pe strada Tulcea nr. 29, respectiv strada Tulcea nr. 21. Au fost amenajate, de asemenea, 12 puncte gospodărești îngropate pentru depunerea deșeurilor.

În ceea ce privește dimensiunea verde, în zona Lacului 3 Gheorgheni, pe str. Tulcea, str. Galați și str. Dunării au fost plantați 132 arbori (salcâmi și aceri). Totodată, pe strada Tulcea a fost amenajat un loc unde clujenii pot face mișcare, dotat cu diverse aparate pentru fitness. De asemenea, au fost realizate intervenții pe aleile și trotuarele din zonă, precum și câteva puncte de acces în zona Lacului 3 Gheorgheni.

"Am demarat lucrarile pentru etapa 2 din cartierul Intre Lacuri, etapa care presupune alte demolări de garaje (au fost trimise deja somatiile), intervenții suplimentare la alei, accese si strazi, amplasarea de puncte gospodaresti ingropate, precum si plantarea de arbori de mari dimensiuni", transmite viceprimarul Dan Tarcea. 

Comenteaza