Aeroportul Cluj a obținut reacreditarea prin programul ACI Airport Health Accreditation. Ce înseamnă acest lucru

Aeroportul Cluj a obținut reacreditarea prin programul ACI Airport Health Accreditation. Ce înseamnă acest lucru
| Foto: Arhiva

Este vorba de un certificat care reflectă angajamentul aeroportului de a acorda prioritate măsurilor de sănătate și siguranță în acord cu cerinţele şi standardele internaţionale privind siguranța în sănătate a aviației.

Aeroportul Cluj, primul aeroport din România şi printre primele din Europa care a obţinut Airport Council International Health Accreditation a depus și va depune, în mod constant, toate eforturile necesare pentru a-și consolida măsurile sanitare împotriva COVID-19, obținând astfel, re-acreditarea prin programul ACI Airport Health Accreditation!

Acest certificat de reacreditare, cu o valabilitate de încă un an, reflectă angajamentul aeroportului de a acorda prioritate măsurilor de sănătate și siguranță în acord cu cerinţele şi standardele internaţionale privind siguranța în sănătate a aviației”, au transmis reprezentanții aeroportului clujean.

Reamintim faptul că pe Aeroportul Cluj este funcțional atât un centru de vaccinare, cât și un centru de testare COVID-19, ambele disponibile, zilnic, pentru nevoile pasagerilor.

Comenteaza