Un ardelean a sunat la 112 și a spus că vecinul său este la poartă cu o drujbă în mâna. Cum s-au desfășurat lucrurile

Un ardelean a sunat la 112 și a spus că vecinul său este la poartă cu o drujbă în mâna. Cum s-au desfășurat lucrurile
| Foto: presasm.ro

Un bărbat a apelat la numărul de urgență 112 să reclame faptul că unul dintre vecinii săi este la poartă și are o drujbă în mână. Cei doi vecini s-ar afla într-un conflict mai vechi.

Apelul la 112 a fost făcut în seara de 10 aprilie 2023, când un bărbat din județul Alba a spus că vecinul său a ieșit la poartă cu o drujbă în mână.

Ulterior, un echipaj de Poliție a ajuns la fața locului, iar aceștia au constatat că ceea ce a reclamat bărbatul nu se confirmă, fapt pentru care a fost amendat cu 1000 de lei, scrie Alba24.ro.

Bărbatul a primit amendă pentru că a sunat la 112 fără un motiv bine întemeiat. Potrivit motivării instanței, bărbatul era beat când a sunat la 112.

Un agent constatator, deplasat la fața locului, a efectuat cercetări și a concluzionat că cele sesizate de bărbat nu se confirmă. Între cei doi bărbați nu ar fi existat niciun contact în cursul acelei zile.

După ce s-a ales cu o amendă de 1000 de lei, bărbatul a mers în instanță și a cerut anularea procesului verbal, iar în data 19 ianuarie 2024, magistrații au respins cererea bărbatului.  Amenda de 1000 de lei dată de polițiști a fost menținută, conform sursei citate.

Decizia nu este definitivă, iar aceasta poate să fie atacată în apel.

Comenteaza