Alibec a sosit la Cluj și și-a setat obiectivele la CFR: “Să ne calificăm în Champions League și să luăm campionatul”

Alibec a sosit la Cluj și și-a setat obiectivele la CFR: “Să ne calificăm în Champions League și să luăm campionatul”
| Foto: sport.ro

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani va evolua în actualul sezon sub formă de împrumut pentru formația din Gruia.

Cel mai important transfer al verii pentru “feroviari” a sosit la Cluj-Napoca. Marius Șumudică a primit atacantul pe care și-l dorea, internaționalul român, Denis Alibec.

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a recunoscut că relația sa cu antrenorul a contribuit decisiv la transferul său și susține că își dorește un parcurs european cât mai bun, dar și un titlu în Liga 1, alături de CFR Cluj.

“E Marius Șumudică. E normal să vin după el. Să ne calificăm în Champions League sau Europa League și să luăm campionatul, asta vreau. Am venit să îi susțîn, să îi ajut și să facem o performanță foarte bună în continuare”, a spus atacantul, potrivit sport.ro.

Internaționalul român sosește de la Kayserispor, însă a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Farul Constanța, Inter Milano, Mechelen, Viitorul Constanța, Bologna, Astra Giurgiu și FCSB.

Jucătorul cu 17 selecții și două goluri pentru echipa națională a cucerit și un titlu în Liga 1 și o Cupă a României cu Astra Giurgiu, dar și un Campionat Mondial al Cluburilor cu Inter Milano.

Comenteaza