Alin Tișe, despre fosta miss din conducerea unui spital din Cluj: „Moment nepotrivit, într-o situație nepotrivită”

Alin Tișe, despre fosta miss din conducerea unui spital din Cluj: „Moment nepotrivit, într-o situație nepotrivită”
| Foto: Facebook.com/claudianicoleta94

Președintele Consiliului Județean Cluj susține că fosta miss, patroana unei firme de hostess, care a rezistat doar o zi în conducerea unui spital clujean, nu are nicio vină pentru situația creată.

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Județean, de joi, 25 februarie, Alin Tișe a vorbit despre Claudia Ardelean, care a fost numită în Consiliul de Administrație al unui spital clujean, și care la doar o zi distanță și-a dat demisia din funcție după informațiile apărute în spațiul public și la cererea liderului CJ Cluj.

„Nu este un incident nedorit ce s-a întâmplat. Doamna respectivă are un CV mai bun decât foarte mulți oameni. A fost un moment nepotrivit într-o situație nepotrivită, a fost un fel de victimă, urmare a ceea ce se scrie în spațiul public. Faptul că era considerată de anumite persoane o femeie frumoasă asta nu înseamnă că este o problemă și nu poate face parte dintr-un Consiliu de Administrație.

Avea două facultăți terminate totuși. Era un subiect cald, care provenea din alte surse, nu de la noi, am preferat să existe o finalitate și s-a și întâmplat. Oamenii care vor să administreze astfel de spitale sau școli fac muncă voluntară, pentru că aceste funcții nu sunt remunerate”, a declarat liderul forului administrativ județean.

Alin Tișe a mai precizat că, cei care ocupă astfel de funcții își asumă decizii privind bugetul unei școli sau bugetul unui spital, fac o muncă patriotică, dar nu primesc nimic în schimb, ba mai mult, sunt și criticați că fac parte din aceste Consilii de Administrații.

A rezistat doar o zi în funcție

Claudia Ardelean, membră a PNL Cluj, anunțase foarte mândră că a fost numită în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie (CA-SCP) Leon Daniello. „Azi, 08.02.2021, am semnat contractul de mandat în baza căruia îmi voi exercita funcția publică de reprezentant al CJ Cluj în CA al unui spital public din Cluj-Napoca. Mulțumesc pentru încredere și susținere PNL Cluj!”, a scris Claudia, în rețeaua de socializare Instagram. 

După numai o zi, a venit și replica președintelului Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, care i-a cerut demisia tinerei liberale, lucru care s-a și întâmplat. Claudia Ardelean susține că avea pregătirea necesară pentru a ocupa acea funcție, iar unii oameni nu au înţeles conceptul de consiliu de administraţie.

Comenteaza