Foto Ambasadorul britanic, la Cluj. Vizită la Royal School in Transylvania

Royal School in Transylvania a primit, joi, vizita Excelenței Sale Andrew Noble, Ambasadorul Marii Britanii și Irlandei de Nord la București.

Un grup de elevi format din ambasadorii Royal School l-a primit pe Andrew Noble, care a făcut un tur al şcolii alături de copii. Ambasadorul s-a oprit la fiecare clasă. Nu au lipsit provocările deja „obișnuite” pentru fiecare oaspete de seamă al şcolii, astfel că diplomatul a fost invitat să tragă la poarta de fotbal din hol.

"Excelența Sa Domnul Ambasador a aflat câteva „secrete” din viața școlii: ce este, de fapt, sala Aquarium, ce fac personajele îndrăgite britanice ca Winnie the Pooh, Peter Pan, Merry Poppins în școala noastră, faptul că oricând ne putem retrage în cabinetul de prim ajutor, dacă sănătatea noastră o cere, având la dispoziție permanent un cadru medical, pentru ce ne folosește o cabină telefonică din Londra în mijlocul școlii, că - dacă ne vom da pe toboganul uriaș - s-ar putea să „aterizăm” chiar în fața lui Big Ben, care la Royal School nu este în reparație și arată tot timpul ora exactă, că orele de dramă, dar și alte activități care presupun mișcare, se desfașoară de cele mai multe ori chiar în fața Parlamentului Britanic, nu foarte departe de London Eye și Tower Bridg", se arată într-un comunicat de presă remis ZIUA de Cluj.

Ambasadorul a inițiat discuții cu elevii din fiecare grup de vârstă în parte. Andrew Noble aflat că Royal School in Transylvania are elevi din peste 23 de țări, mulți dintre ei vorbesc patru limbi străine, iar limba engleză o stăpânesc la un nivel foarte ridicat, chiar dacă unii dintre ei au pășit pentru prima oară într-o școală acreditată Cambridge abia doar în urmă cu cinci luni.

"Excelența Sa Ambasadorul Marii Britanii și Irlandei de Nord a mai aflat că a veni zilnic la Royal School nu este un „must”, dar este o plăcere, că tristețea apare doar atunci cand vine weekendul sau vacanța și copiii trebuie să stea departe de școală; că orele de artă, de muzică sunt tot atât de distractive ca și orele de matematică, IT și științe, iar când vine vorba de evenimentele organizate de școală, foarte mult așteptate de elevi, întreaga comunitate Royal School se implică, precum o mare familie. În această școală, a scrie și a ilustra o carte de poezii la vârsta de 11 ani se împacă excelent cu a fi foarte bun la matematică și științe", au transmis reprezentanții Royal School .

Școala a fost deschisă oficial in 2015 de către Alteța Sa Regală Prințul Radu si este destinata elevilor care doresc să aibă parte de o educație în stil britanic prin curriculumul Cambridge. Royal School in Transylvania este membru COBIS (Consiliului Școlilor Internaționale Britanice), este acreditată de Cambridge Assessment International Education pentru nivelul primar, gimnazial și liceal, fiind înregistrată în Registrul Școlilor Internaționale din România de ARACIP. Școala oferă educație preuniversitară pentru elevi cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani.

Liceul deschis în anul 2017 continuă și fructifică munca excelentă a echipei profesorale de la ciclul primar, oferind elevilor șansa de a studia pentru calificările Cambridge IGCSE și AS / A Level, recunoscute în întreaga lume pentru calitatea și justețea lor.

În acest an școlar, Royal School in Transylvania are încă locuri disponibile pentru elevi cu vârstele între 4-7 și 11-18 ani.

Pentru mai multe informații sau pentru a beneficia de o zi GRATUITĂ la Royal School, puteți lua legătura cu școala pe adresa contact@royalschool.ro, puteți vizita www.royalschool.ro sau puteți să sunați la telefon +40 770 103 108.

Comenteaza