Anchetă după ce doi polițiști și un jandarm s-au fotografiat cu Adrian Minune la petrecerea la care erau în misiune

Anchetă după ce doi polițiști și un jandarm s-au fotografiat cu Adrian Minune la petrecerea la care erau în misiune
| Foto: mediafax.ro

Un jandarm şi doi poliţişti din Bucureşti sunt verificaţi de superiori deoarece au stat lângă doi bărbaţi care nu poartă mască de protecţie

Conform unor imagini care circulă în spaţiul public oamenii legii nu au luat măsuri împotriva celor care nu respectă regulile instituite în timpul epidemiei.

În imaginea facută publică apar doi politști și un jandarm care s-au fotografiat împreuna cu Adrian Minune și Țzanca Uraganul, aceștia din urmă fără a purta mască. Reprezentanţii Jandarmeriei au confirmat faptul că jandarmul este angajat al Direcţiei Generale a Municipiului Bucureşti.

„Fotografia a fost efectuată în noaptea de 31 octombrie spre 01 noiembrie 2020. Jandarmul din imaginea la care se face referire este cadru militar activ al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. În urma celor constatate, s-a demarat o cercetare asupra aspectelor anterior expuse, prin structura de control şi verificări interne a Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Reiterăm faptul că nu tolerăm şi nu vom tolera niciodată orice formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituţia noastră şi vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat. Vă asigurăm că Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti îşi desfăşoară activitatea în interesul cetăţenilor, al comunităţii şi în sprijinul instituţiilor statului, exclusiv pe baza şi în executarea legii”, au anunţat cei de la Jandarmerie, potrivit Mediafax.

Verificări se fac şi la Poliţia Capitalei. „Referitor la o imagine apărută în spaţiul public unde doi poliţişti şi un jandarm apar lângă doi bărbaţi care nu poartă mască, precizăm că Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti nu tolerează abaterile de la Statutul Poliţistului şi de la Codul de etică şi deontologie al poliţistului.

În acest sens precizăm că la nivelul Poliţiei Sectorului 6 din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, structura de control intern efectuează verificări cu privire la acest eveniment pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea lui şi pentru luarea măsurilor în consecinţă”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

 

Comenteaza