BT Arena din Cluj-Napoca, arhiplină la primul concert al lui Andre Rieu

BT Arena din Cluj-Napoca, arhiplină la primul concert al lui Andre Rieu
| Foto: captura YouTube - André Rieu ft. Gheorghe Zamfir - The Lonely Shepherd

Zeci de mii de spectatori vor fi prezenţi în cele 5 zile la concertele susţinute de vilononistul Andre Rieu la BT Arena din Cluj-Napoca, alături de invitaţii săi.

Celebrul violonist ANDRÉ RIEU a revenit în România pentru o serie excepțională de cinci concerte ce vor avea loc pe scena sălii BT-Arena din Cluj-Napoca, între 28 februarie și 4 martie, începând cu ora 19:30.

Succesul răsunător al artistului este demonstrat încă o dată prin faptul că biletele au fost insuficiente pentru a acoperi cererea mare a publicului. Ca atare, biletele disponibile pentru toate cele cinci concerte consecutive au fost epuizate în totalitate.

Marţi 28 februarie Andre Rieu, alături de cea mai mare orchestră privată din lume, Johann Strauss Orchestra, au sustinut primul concert din seria celor 5 concerte de la Cluj-Napoca. Printre artiştii prezenţi în seara de 28 februarie în cadrul evenimentului de la BT Arena s-a numarat şi celebrul naist Gheorghe Zamfir, potrivit efainlacluj.ro.

"Toată lumea este binevenită la concertele mele. Ne deschidem inimile pentru public, iar publicul își deschide inimile pentru noi. În fiecare seară, în sălile de spectacole, eu și orchestra mea vedem oameni dansând și cântând pe culoar, entuziaști și fără griji. Împreună petrecem seri de neuitat. Când oamenii îmi scriu că au nevoie de două săptămâni pentru a-și reveni după concertele mele, devin cel mai fericit om din lume!", a declarat André Rieu.

 CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE SUPER-CONCERTELE DIN BTARENA!

• Accesul publicului în sală se va face începând cu ora 18:00. Concertul va începe la ora 19:30 și se va încheia în jurul orei 22:30. Organizatorii recomandă utilizarea porţilor de acces corespunzătoare zonelor în care sunt repartizate biletele achiziţionate.
 
• Concertul va avea o pauză de aproximativ 20 minute. În acest interval de timp, participanții vor avea acces în zona amenajată pentru fumat, precum și la barurile amplasate în foaier.
 
• Accesul la concert este permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Spectatorii vor fi ghidați de voluntari către zona și locurile specificate pe bilete.
 
• Persoanele care vor întârzia la concert, vor putea intra în sală numai în pauza dintre melodii.
 
• Participanții la concert sunt rugați să se deplaseze la BT-Arena pe jos sau cu ajutorul mijloacelor de transport în comun și să evite deplasarea cu autoturismul personal. Accesul în parcarea subterană a locației va fi închis, cu excepția echipei de organizare.
 
• În mod expres, în data de 3 martie, nu este recomandată deplasarea cu mașina personală întrucât data concertului coincide desfășurarea meciului de fotbal dintre Universitatea Cluj și Farul Constanța, de pe Cluj Arena, stadion aflat în imediata apropiere.
 
• În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: băuturi și produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanțuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căști de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel.
 
• Organizatorii insistă ca spectatorii să lase acasă sau în mașină toate obiectele considerate “interzise”, precum și rucsacurile, accesul cu astfel de bagaje fiind strict interzis. Locația nu dispune de spații pentru depozitare, de aceea organizatorii recomandă publicului să nu vină cu obiecte interzise.
 
• Din motive de securitate, participanții vor trece printr-un filtru de control corporal sumar, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit și va putea fi recuperat de la intrare. Organizatorii nu își asumă răspunderea pentru aceste obiecte.
 
• Accesul copiilor cu vârste de până la 3 ani este gratuit. Copiii care depășesc această vârstă vor avea acces numai pe baza unui bilet valid. Minorii trebuie să fie însoţiţi de un adult.
 
• Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârșitul concertului și de a șterge înregistrările video și/sau audio.
 
• Spectatorii sunt rugați să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite de organizatori și să urmeze instrucțiunile personalului calificat pentru evacuare în caz de urgență.

Comenteaza