Foto Garaj din Florești, colector de apă pluvială. ”Vă mai trebuie iahturi, oligarhi nemulțumiți”

Apa de pe o stradă din comuna clujeană Florești s-a scurs marți seara, în urma unei ploi torențiale, nu în canalizare, ci direct în garajele oamenilor. Cetățenii spun că strada a fost înălțată, iar apa pluvială le-a inundat garajele.

Floreșteanul care a postat imaginile pe pagina de Facebook Trăiesc în Florești - Cluj spune că au canalizare și în garaj, dar aceasta nu poate face față când toată apa de pe stradă vine direct în garaj. 

Omul spune că așteaptă implicarea autorităților pentru a găsi o soluție în ce privește drumul de pe Porii, lângă Profi. ”Tot vă rugăm sa faceți ceva cu drumul de pe Porii lângă Profi... ce trebuie sa se mai întâmple? Bogdan Pivariu va rog sa luați atitudine. Noi acum așteptăm pompierii…”

Pe de altă parte postarea a avut parte și  de comentarii ironice: ”Vă mai trebuie iahturi, oligarhi nemulțumiți, ce sunteți!” / ”Închiriez barcă 3 persoane” / ”Parcați mașinile în curtea primăriei”. 

Oamenii din comuna aflată la celălalt capăt al oraşului Cluj-Napoca, Apahida, sunt solidari cu floreştenii şi scriu: "Ne confruntăm cu aceeaşi situaţie de 13 ani şi în Apahida".

Comenteaza