Apahida-Cluj / Cluj-Apahida bară la bară și fără Electric: ”O bătaie de joc”/ Răspunsul: ”Căutați-va case și joburi la munte... acolo nu e aglomerat”

Apahida-Cluj / Cluj-Apahida bară la bară și fără Electric: ”O bătaie de joc”/ Răspunsul: ”Căutați-va case și joburi la munte... acolo nu e aglomerat”
| Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca

S-a terminat festivalul de muzică Electric Castle, dar nu și aglomerația spre și dinspre Apahida. Cei care au dat vina doar pe festival că au stat cu orele în trafic, caută acum alți vinovați pentru nervii și timpul pierdut.

”Apahida-Cluj / Cluj-Apahida: O bătaie de joc. Azi dimineața așa, acum așa. E fain la Cluj!”, a postat un șofer pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca.

Unii au dat vina în weekend doar pe festivalul Electric Castle care s-a ținut la Bonțida pentru că au rămas cu orele captivi în trafic. Dar în timpul săptămânii traficul a rămas tot pe val. 

”Și mama a stat cu copilul în bus azi două ore pentru patru stații în Apahida (avea bagaje)... și pentru asta nu a pus postare pe Facebook!!! Atâta plâns frate că faceți lac în Clujul ăsta!!”, a reacționat un alt clujean. 

Șoferii spun că sunt prea puține șosele și autostrăzi cam peste tot în țară, dar alții atrag atenția că sunt de fapt prea multe mașini pe cap de locuitor. La sugestia că problema s-ar rezolva cu ștampila de vot, cineva spune că e nevoie de soluții pentru traficul înspre și dinspre Cluj-Napoca, indiferent cine ar conduce orașul.

Celor care nu le place traficul de oraș li s-a sugerat să își facă bagajele și să se mute mai la munte. ”Deja exagerați cu atâta plâns pt. trafic!!!! Locuiți aici, tăceți... credeti că postările pe Facebook o să facă traficul mai lejer?? Căutați-va case și joburi la munte... acolo nu e aglomerat...”, le-a transmis ”comentatorilor” de pe Info Trafic o clujeancă. 

Comenteaza