Apartamente şi birouri panoramice în centrul Clujului

Apartamente şi birouri panoramice în centrul Clujului

Maurer Panoramic - alegerea firească a tinerilor de succes şi a investitorilor inspiraţi.

Maurer Panoramic este proiectul de ultimă oră al unuia dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din țară, Maurer Imobiliare. Proiectul Maurer Panoramic se adresează tinerilor de succes și investitorilor inspirați.

Siguranţa investiţiei şi stabilitate financiară

Cluj-Napoca este un important centru cultural, studențesc, medical și de business, aflat în continuă ascensiune și, de aceea, acest proiect premium, situat într-o zonă centrală a orașului, oferă stabilitate și recuperarea rapidă a investiției. Mai mult, brandul Maurer Imobiliare și materialele de cea mai bună calitate, aduc un plus de valoare investiției dumneavoastră. Decizia de a achiziționa un apartament sau un spaţiu de birou în această clădire - indiferent dacă doriţi să investiți sau să locuiți aici – este o alegere inspirată, cu beneficii sigure.

De ce să alegi Maurer Panoramic?

Localizarea proiectului: aproape de ceea ce contează.

Apartamente şi birouri panoramice în centrul Clujului

Proiectul Maurer Panoramic este foarte aproape de centrul vechi, ȋntr-o zonă ȋn care ȋncepe un amplu proces de modernizare. De aici se poate ajunge rapid la sediile marilor companii, la shopping sau la diferite restaurante. Clădirea va fi amplasată la câteva minute de instituțiile publice, iar până la Aeroportul Avram Iancu sunt 15 minute de condus. La finalul procesului de reabilitare a zonei, în imediata vecinătate a proiectului va exista un mall, clădiri de birouri, precum și zone de relaxare.

Clădire emblematică

Clădirea Maurer Panoramic va avea înălțimea de 74 metri, 23 de niveluri supraterane și 5 niveluri de parcări subterane. Cele două corpuri de clădire vor beneficia, fiecare, de câte două ascensoare de mare viteză. Spaţiul comercial de la parterul clădirii şi birourile de la mezanin completează oferta de 302 apartamente, cu 2, 3 şi 4 camere. Cu fațadă ventilată, finisaje din sticlă, elemente decorative iluminate, va fi cea mai înaltă și spectaculoasă clădire din zonă, oferind o panoramă superbă asupra orașului. Maurer Panoramic va contribui la aspectul zonei centrale, devenind un punct de reper pentru clujeni şi un motiv de mândrie pentru proprietari.

Confortul dumneavoastră: Dotări moderne și finisaje premium

Proiectul Maurer Panoramic a fost conceput astfel încât să ofere un grad sporit de confort. Apartamentele din clădirea Maurer Panoramic se predau finisate la cheie, cu materiale de ȋnaltă calitate, selectate de dumneavoastră. Veți beneficia inclusiv de: încălzire ȋn pardoseală, parchet triplu stratificat, obiecte sanitare încastrate, placare cu gresie și faianță calitatea I, sistem de prevenire şi stingere a incendiilor, videofon, aer condiționat, sistem de control de tip „Smart Home”. Toate acestea, alături de intimitatea apartamentelor şi terasele spațioase, satisfac cele mai exigente cerințe, în ceea ce privește confortul.                                                                                                                                                  

Dezvoltator de ȋncredere

După 12 ani de activitate, desfășurată cu profesionalism și responsabilitate, Maurer Imobiliare are mii de clienți mulțumiți, este prezent în 5 orașe, cu 7 proiecte dezvoltate și peste 6400 de apartamente predate.

Apartamente şi birouri panoramice în centrul Clujului

În 2006, atunci când primul proiect al Maurer Imobiliare începea să capete contur, ȋn faţă i se deschideau două drumuri: cel al excelenței imobiliare - al posibilității de a contribui la dezvoltarea orașelor din România - și cel al implicării sociale. Pentru că ne doream un altfel de „acasă”, am reușit, împreună cu cei s-au alăturat cauzei noastre, să arătăm că şi ȋn Romania există oameni care pot să facă diferența şi că dorința de a oferi un viitor mai bun trece dincolo de orice greutate sau prejudecată.

Viața la înălțime!

Prioritatea noastră este aceea de a vă ajuta să bucurați de un stil de viață cât mai bun. Confortul de a vă afla în apropierea tuturor punctelor de interes, satisfacția de a beneficia de dotări moderne și de finisaje premium în apartamentul dumneavoastră, siguranța dată de un brand de încredere, mândria de a beneficia de un proiect de lux, relaxarea atunci când admiraţi apusuri superbe, toate acestea vă susţin să trăiţi viaţa la ȋnălţime.

Pentru a vă asigura de transparența și de respectul nostru, puteți vizita oricând şantierul proiectului, ȋn Cluj-Napoca, Piața Abator, nr. 1. Consultanții noștri vă stau la dispoziție, cu orice fel de informații; sunaţi-ne la numărul de telefon: 0784 441 111 sau scrieți-ne pe adresa de email: cluj@maurerimobiliare.ro.

Comenteaza