Asfalt pe patru străzi din Cluj-Napoca, pe care acum îţi rupi maşina

Asfalt pe patru străzi din Cluj-Napoca, pe care acum îţi rupi maşina

Patru străzi din municipiul Cluj-Napoca, care momentan se află într-o stare deplorabilă ar urma să fie modernizate anul acesta. Afirmaţiile aparţin viceprimarului Clujului, Dan Tarcea. 

  • Pe Valea Fânaţelor deja se intervine pentru reparaţii. Avem în proiect şi modernizarea străzii, să asfaltăm pe o porţiune de aproximativ 900 metri, până unde există şi canalizare, primăria va face trotuare şi canalizare pluvială, estimez că în luna mai vom putea începe lucrările. 
  • Pe strada Mozart se fac lucrări de întreţinere. Acum este în proces ce cadastrare, estimez că în a doua jumătate a anului vom avea şi autorizaţia de construire şi vom putea intra în modernizare. Discutăm de o distanţă de 500-600 de metri. 
  • Badea Cârţan şi strada Depoului au fost mulţi ani în proprietatea Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR şi au intrat în proprietatea publică a municipiului Cluj-Napoca abia în 2018. Acum se intervine "pentru a nu-şi rupe oamenii maşinile", urmând ca în a doua jumătate a anului să existe o autoizaţie de construire şi să înceapă efectic asfaltarea acestor străzi.  
Comenteaza