News alert Update ATENŢIE! Un URS a atacat într-o localitate din Cluj. Mai multe oi au fost ucise cu bestialitate / A fost emis mesaj RO-ALERT

ATENŢIE! Un URS a atacat într-o localitate din Cluj. Mai multe oi au fost ucise cu bestialitate / A fost emis mesaj RO-ALERT

Un urs a atacat seara trecută un adăpost de oi din comuna Chiuiești, județul Cluj. Cel puțin patru oi au fost ucise de animalul care a dispărut, dar autoritățile au intrat în alertă și vor supraveghea zona.

Update: A fost emis un mesaj de avertizare prin sistemul Ro-Alert privind semnalarea prezenței unui urs în loc. Chiuiești. La fața locului s-au deplasat un echipaj de jandarmi și, preventiv, un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Dej”, a transmis sâmbătă seara ISU Cluj.

Știrea inițială: Prefectul județului Cluj, Irina Munteanu, a fost cea care a confirmat informația referitoare la atacul fiarei.

„S-a produs cândva în noapte, la o gospodărie mai izolată, către pădure din câte am ințeles, a atacat oi, omorând patru dintre ele, dar a nu a fost văzut și s-a anunțat azi dimineața în jurul orei 10. Jandarmeria s-a deplasat la fața locului, a verificat zona și echipajul va rămâne azi acolo”, a transmis prefectul de Cluj.

Comenteaza