Foto P Atmosfera de Crăciun s-a instalat în Iulius Mall Cluj. Bucură-te de shopping într-un peisaj de basm!

Niciodată nu este prea devreme pentru magia Crăciunului. A fost un an atipic, care ne-a răpit destul de multe bucurii, însă cum Grinch nu a reușit să fure Crăciunului, nici noi nu vom lăsa farmecul sărbătorilor de iarnă să dispară! Vino la Iulius Mall Cluj să ne bucurăm împreună de luminițe, decorațiuni de poveste și de o atmosferă cum de mult nu am avut!

Prin muzică reușim să uităm de problemele cotidiene, să ne relaxăm și chiar să dansăm. Sărbătorile de anul acesta sunt diferite pentru noi toți, iar pentru că muzica este un refugiu, la Iulius Mall Cluj am creat pentru tine Crăciunul muzical.

De cum ajungi la Iulius Mall, în curtea de onoare, ești întâmpinat de maiestuosul brad – vestitorul celui mai așteptat sezon, cel al cadourilor. Note muzicale dansatoare, instrumente aurii ce par că susțin un concert, globuri inedite, dar și luminițe sclipitoare dau viață bradului. La baza lui se află o orchestră, care completează tabloul muzical. Cântăreții, împreună cu instrumentele lor te așteaptă să le asculți melodiile și să îi vezi dansând. De fiecare dată când mânerul decorațiunilor este învârtit, mecanismul este pus în mișcare, iar personajele încep spectacolul, încântându-i pe cei mici.

Mii de luminițe sclipitoare, care seamănă cu niște licurici veseli, te așteaptă în Atriumul Iulius Mall Cluj. Note muzicale și stele plutitoare, dar și globuri în diferite culori și modele completează atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Nu am uitat nici de cel mai simpatic bătrânel. Iulius îl ajută anul acesta pe Moș Crăciun să vorbească cu toți copiii. Stay close și fii printre primii care află vești de la Moșul!

Bucură-te de magia Crăciunului în Iulius Mall Cluj!

Etichete
Comenteaza