Au explodat prețurile la cazare, în Cluj, în perioada UNTOLD-ului

Au explodat prețurile la cazare, în Cluj, în perioada UNTOLD-ului

La scurt timp după ce organizatorii au anunțat data din acest an a festivalului UNTOLD, prețurile pentru cazare în Cluj s-au majorat cu cel puțin 30%.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Chiar și după această majorare, proprietarii de hoteluri sau pensiuni au rezervat deja peste 50% din capacitate, iar proprietarii de restaurante și cafenele spun că vor aduce angajați în plus și se vor asigura că au stocuri de marfă

Telefoanele pensiunilor și hotelurilor din Cluj-Napoca sună la foc continuu de când a fost dată vestea că festivalul UNTOLD va avea loc în septembrie. La un hotel, de exemplu, sunt deja ocupate 70% din camere, relatează Prima TV, citați de profit.ro.

„Din fericire pentru noi, pentru toată industria Horeca, suntem încântați de deciziile luate. Deja au început rezervările, deja prețurile cresc”, a declarat Gabriel Iepure, proprietar de hotel din Cluj.

Totuși, prețurile nu sunt deloc de neglijat. În 2019, pe ultima sută de metri, în centrul orașului, un apartament s-a închiriat și cu 2.000 de euro. Una peste alta, pe lângă distracție există și profituri care vin acum, după pandemie, ca o mână cerească. Un mare câștig este și pentru proprietarii de foodtruckuri, care spun că evenimentele vor fi cu adevărat benefice pentru această branșă.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza