Video Autostrada A10 Sebeş Turda, lotul 1: "S-a anunţat că se amână Untold pe septembrie, nu mai e nici o grabă să fie gata în august"

Autostrada A10 Sebeş Turda, lotul 1: "S-a anunţat că se amână Untold pe septembrie, nu mai e nici o grabă să fie gata în august"
| Foto: captura YouTube

O filmare cu drona arată stadiul lucrărilor la Autostrada A10 Sebeş Turda, lotul 1, nodul rutier Alba Iulia Nord. Oamenii sunt îngroziţi de lentoarea cu care se munceşte pe acest lot al A10. 

Ziarul Unirea a făcut publică o filmare cu drona în care se observă stadiul lucrărilor la Autostrada A10 Sebeş Turda, lotul 1, nodul rutier Alba Iulia Nord. Şoferii spun că ritmul lent ar avea legătură de fapt cu amânarea pa luna septembrie festivalului de muzică de la Cluj-Napoca. Pe filmare se observă camioanele parcate şi şantierul pare încremenit. 

"S-a anunţat că se amână Untold pe septembrie, nu mai e nici o grabă să fie gata în august".
"Mă uitam la filmare. Chiar nimeni, dar NIMENI. nu lucrează!!! Rușine!"
"Sunt f. curios, dacă lucrarea asta se desfăşura în Germania şi cu ritmul de lucru pe care-l vedem de câteva luni... şi cu amânările respective??? Oare nemţii ar tolera situaţia dată!!!"
"Până la urmă... Din ciotul ăsta cât se va deschide și pe când? Că nu mai înțeleg nimic..."

A10 este autostrada care va face legătura dintre Autostrada A1 şi Autostrada A3, pe traseul Sebeş - Turda. în luna iulie 2013 a fost anunaţă organizarea unei licitaţii pentru porţiunea Sebeş-Turda, iar rezultatele acesteia au fost anunţate în decembrie 2013.

Tronsonul Sebes-Turda este împărţit în patru loturi, iar Lotul 1 - 17,00 km de la intrarea pe autostradă în Sebeş până la Paraul Iovului, constructori: asocierea SC Impresa Pizzarotti & C SpA - SC Pomponio SRL.

Cert este că ciotul de autostradă care reprezintă lotul 1 al A10 Sebeş Turda nu va putea fi dat în funţiune numai împreună cu lotul 2, spun şoferii. 

Comenteaza