Video Foto Înclinometre pe Autostrada A10 Sebeș-Turda, zona alunecării de teren de la Oiejdea, pentru a monitoriza stabilitatea dealului

Pe Autostrada A10 Sebeș-Turda, Lotul 2, constructorul Aktor așteaptă aprobarea pentru ridicarea ultimelor umpluturi, la alunecarea de la Oiejdea. Între timp, au fost montate înclinometre pentru a monitoriza dealul. 

Deschiderea circulației, în zona alunecării de teren de la Oiejdea, în acest an, pe ambele benzii ale autostrăzii depinde de rezultatele înregistrate de înclinometre, mai precis de stabilitatea dealului a transmis ziarulunirea.ro

Momentan, antreprenorul grec Aktor așteaptă aprobarea pentru ridicarea ultimelor umpluturi și pentru a continua lucrările în zona alunecării la structura infrastructurii rutiere.


Sursă: https://ziarulunirea.ro/ - Autostrada A10 Sebes Turda, lot 2, alunecarea de teren de la Oiejdea, 14 09 2022 

Astfel, pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, în zona alunecării de teren de la Oiejdea au fost montate înclinometre pentru a monitoriza dealul.

În zona alunecării se lucrează la rigole, la îmbunătățirea umpluturii cu liant hidraulic, la armări și cofrări, precum și la torcretarea zidului de coloane forate.

La spațiile de servicii se lucrează la decaparea mixturii asfaltice pentru sistemul de drenaj și la așternerea de pământ vegetal pe taluz.

În nodul rutier Teiuș, la viitorul Centru de Întreținere și Monitorizare (CIM) se lucra la clădirea C1, la șarpanta de lemn a acoperișului și la zidăria din BCA. De asemenea se muncea la sistemul de iluminat.

Comenteaza