Autostrada de lângă Cluj merge mai departe! Cine va face 30 de kilometri din A3, între Nădășelu și Zimbor

Autostrada de lângă Cluj merge mai departe! Cine va face 30 de kilometri din A3, între Nădășelu și Zimbor

A fost anunțat câștigătorul licitației pentru construcția a 30 de kilometri din Autostrada Transilvania, între Nădășelu și Zimbor.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că a desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea și executia sectorelor de autostradă Nădășelu – Mihăiești și Mihăiești - Zimbor.

Câștigătorul licitației pentru construcția a 30 de kilometri din Autostrada Transilvania, între Nădășelu și Zimbor este constructorul român Dorinel Umbrărescu.

Vineri, 4 septembrie 2020, CNAIR a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Proiectare și execuție Autostrada Brașov - Târgu Mureș - Cluj - Oradea, Subsecțiunea 3A2: Nădășelu - Mihăiești (km 8+700-km 25+500) și Subsecțiunea 3B1: Mihăiești - Zimbor (km 0+000 - km 13+260)" .

Ofertantul desemnat caștigător este Asocierea S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. ELECTROMONTAJ S.A., cu preţul de 1.390.614.495,32 Lei fără T.V.A.

Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este 60 de luni.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunerea eventualelor contestații si respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Comenteaza