Autoturism pe cale să se prăbușească la Cluj. Două femei au fost salvate de trecători

Autoturism pe cale să se prăbușească la Cluj. Două femei au fost salvate de trecători
| Foto: ISU Cluj

Pe strada Mihail Sebastian din Cluj-Napoca a fost evitată o tragedie după ce un autoturism a fost aproape de a se prăbuși de pe marginea drumului.

Două femei aflate în mașină la momentul în care autoturismul parcat a început să alunece au fost salvate de ajutorul trecătorilor, care au ținut autoturismul în echilibru până la sosirea echipajelor ISU. Pompierii au reușit să asigure mașina și să o readucă pe carosabil.

“Două echipaje de pompieri au acționat în această după-amiază pentru a salva un autoturism, care aluneca pe coasta de pe marginea drumului. Autoturismul a fost parcat peste acostamentul părții carosabile și a început să alunece în josul coastei, în timp ce ocupanții se aflau în interiorul acestuia.

Prezența de spirit a unor trecători, a însemnat pentru cele două femei din vehicul scăparea, deoarece aceștia au reușit să-l oprească prăbușirea autoturismului la o diferență de nivel de ceva 7-8 m.

Cele două femei s-au autoevacuat din autoturism în acele momente, iar pompierii au găsit autoturismul ținut în echilibru de către trecătorii despre care am amintit mai devreme. Autoturismul a fost asigurat și readus pe partea carosabilă, de către pompieri, folosind troliu, cordițele și echipamentele de salvări din dotarea autospecialelor”, a transmis ISU Cluj.

Comenteaza