Video Foto Avansează serios lucrările la Autostrada A10 Sebeş-Turda Lotul 1, nodul rutier care face legătura cu Autostrada A1

O filmare cu drona, realizată de Radu Ignat, arată care este stadiul lucrărilor la Autostrada A10 Sebeş Turda Lotul 1, nodul rutier Sebeş cu Autostrada A1. 

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă, a anunţat de curând că nodul de la Sebeş, care face legătura între A10, DN1 şi A1, va fi gata în iulie.

„Nodul de la Sebeş care face legătura între A10, DN1 şi A1 - va fi gata în iulie, conform promisiunii constructorului. Aici va fi o finalizare a nodului în două etape. În prima fază, pe 15 iulie, vor fi terminate bretelele dinspre Deva, iar la final de iulie cele dinspre Sibiu”, a subliniat şeful de la Transporturi.

Şoferii încep să îl creadă pe ministru deoarece se observă avansul serios al muncitorilor de pe Autostrada A10 Sebeş-Turda Lotul 1. "Avans în lucrări remarcabil. Probabil, acum aprx. 2 luni am avut dreptate să sper că la Sfanta Maria, am să ajung de la Sibiu la Alba!".

"Mai trebuie împlântate niște parapete, desenate niște linii... și uite-așa mai ia sfârșit o bucată din coșmarul unor șoferi (și al unor ambreiaje). Mai bine mai târziu decât niciodată!", "Deja pe pasarela dinspre Deva este punctat pentru marcajul rutier", scriu oamenii după ce au văzut filmarea cu lucrările de pe autostradă.

Autostrada A10 Sebeș - Turda
Lotul 1 - 17 km - de la intrarea pe autostradă de la Sebeș până la Pârâul Iovului (km 0+000 – km 17+000)
Constructor: Impresa Pizzarotti
Valoare: 541.73 mil lei (fără TVA)
Contract: semnat în 2014
Lucrări începute: decembrie 2014
Stadiu fizic / stadiu financiar (mai 2021): 95% / 90,4%

Comenteaza