Banca Transilvania le va acorda medicilor credite să își ia locuințe

Banca Transilvania le va acorda medicilor credite să își ia locuințe

Banca Transilvania (BT) Cluj se va implica în comunitatea medicală după o perioadă în care, de la începutul pandemiei de cooronavirus, a contribuit cu 2 milioane de euro pentru spitale din 30 de localităţi.

BT va susţine planurile personale ale medicilor cu discounturi la împrumuturi noi sau refinanţate de la alte bănci, prin intermediul programului White Banking Days. Acesta se adresează medicilor şi rezidenţilor, stomatologilor, tehnicienilor dentari.

Medicii persoane fizice pot aplica la BT pentru produsele şi serviciile cuprinse în campanie în perioada 6 iulie – 30 septembrie, fie că este vorba de o locuinţă nouă, de amenajarea casei, cumpărături sau de planificarea unei vacanţe. Banca din Cluj susţine 50.000 de doctori persoane fizice și juridice prin divizia pentru medici.

De la începutul pandemiei, BT acordă prioritate apelurilor la call center venite din partea acestora. În aceeaşi perioadă a lansat o campanie prin care a solidarizat vocile românilor într-un mesaj de mulţumire pentru efort şi dedicare adresat medicilor.

Divizia pentru medici este singura divizie bancară din România dedicată în exclusivitate clienților doctori. BT are în ţară șapte agenții dedicate colaborării băncii cu medicii şi o echipă formată din 60 de persoane, inclusiv medici. Principalii concurenți din țară ai BT sunt BCR și BRD.

Comenteaza