Bandă de hoți din Cluj, "spartă" de polițiști

Bandă de hoți din Cluj, "spartă" de polițiști

Polițiștii clujeni au identificat cinci tineri bănuiți de comiterea a 13 infracțiuni de furt calificat, precum și de tentative de furt sau complicitate la furt calificat.

Polițiștii din cadrul poliției municipiului Dej, alături de cei ai Secției 5 Poliție Rurală au derulat o serie de activități de investigare a unor fapte de furt, comise în municipiul Dej și în comunele arondate, în decursul anului 2021.

Faptele săvârșite prin sustragerea unor bunuri din imobile, anexe ale acestora sau catalizatoare auto au cauzat un prejudiciu estimativ de peste 20.000 de lei.

În urma activităților de cercetare penală și a probatoriului administrat, cinci tineri de 21, respectiv 23 de ani au fost identificați de polițiști, fiind bănuiți de comiterea unui număr de 13 infracțiunilor de furt calificat, precum și fapte de tentative la furt calificat, complicitate la furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, în cazul unuia dintre aceștia.

Doi dintre tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezențați Judecătoriei Dej, cu propunere de arestare preventivă.

Comenteaza