Bătaie ca-n filme pe strada Piezișa, din Cluj-Napoca! Un puști de 16 ani a băgat în spital un bărbat de 38 de ani

Bătaie ca-n filme pe strada Piezișa, din Cluj-Napoca! Un puști de 16 ani a băgat în spital un bărbat de 38 de ani
| Foto: blez/tiktok

O mare ceartă a avut loc pe strada Piezișă sâmbătă dimineața, în jurul orei 3:00. Un bărbat de 38 de ani a luat bătaie de la un tânăr de 16 ani.

„La data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei 03.00 polițiștii au intervenit în urma unei stări conflictuale, în zona străzii Piezișa din municipiul Cluj-Napoca, unde un bărbat, în vârstă de 38 de ani, ar fi fost agresat fizic de un tânăr de 16 ani. Acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru mai multe investigații de specialitate.

Bărbatul a primit îndrumări legale referitoare la dreptul de a formula o plângere prealabilă, în cauză fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au declarat, pentru monitorulcj.ro, reprezentanții IPJ Cluj.

Videoclipul a fost publicat pe Tiktok de către un tânăr pe nume „Blez”.

„Bine ați venit la un nou episod din Cluj-Napoca. Astăzi vezi ambulanță, Poliție... a fost un scandal foarte puternic. Nu știu ce s-a întâmplat, știu doar că și-a luat-o unul în barbă, a căzut pe jos, am mers să văd care-i treaba... și-a revenit, dar între timp a luat somn din nou, apoi s-a trezit din nou și a băgat o țigară. Acuma nu știu”, a transmis tânărul pe Tik-Tok.

Comenteaza