Bilanțul lui Ungureanu, după 4 ani în Parlament: „În urma vizitelor mele neanunțate, s-au renovat spitale și s-a cumpărat aparatură”

Bilanțul lui Ungureanu, după 4 ani în Parlament: „În urma vizitelor mele neanunțate, s-au renovat spitale și s-a cumpărat aparatură”

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, care este și vicepreședintele Comisiei de Sănătate și Familie din Camera Deputaților și-a prezentat la Cluj „Raportul de activitate parlamentară” din perioada 2016-2020.

Candidatul alianței USR-PLUS la Primăria Cluj-Napoca la alegerile locale din 27 septembrie își dorește un nou mandat de deputat în Parlamentul României.

„După patru ani de muncă vin în fața clujenilor și în fața cetățenilor din România, pentru că nu am fost doar un deputat de Cluj. Ca membru al Comisiei de Sănătate am reprezentat Parlamentul României și am reprezentat interesele românilor în zona de sănătate aproape patru ani.

Vreau să le mulțumesc celor din USR-PLUS care m-au susținut și mă susțin în activitatea mea, îmi doresc să o facă în continuare pentru un nou mandat. Sper să îi convingă ceea ce am reușit să fac eu în acești ani”, a declarat Emanuel Ungureanu.

Deputatul de Cluj susține că întotdeauna a fost important să schimbe mentalitatea cetățeanului cu privire la ce este cu adevărat un politician.

„Din punctul meu de vedere, un politician în zona de sănătate este unul care se implică la firul ierbii. Merge în spital, stă de vorbă cu medicii și cu pacienții, nu este un observator dintr-un turn de fildeș care stă la tribuna Parlamentului și de acolo trimite doar mesaje verbale.

M-am străduit să fiu foarte prezent în zona medicală și evident că am deranjat. Am fost tipul de politician care încearcă să rezolve problemele. S-a spus despre mine că fac numai scandal și nu sunt rezultate. Am mers în 82 de spitale din țară. De asemenea, am făcut peste 110 interpelări. În urma vizitelor mele neanunțate cu camera s-au renovat spitale, s-a cumpărat aparatură, s-au făcut lucruri foarte concrete”, a precizat Ungureanu.

Acesta a mai afirmat că, dacă colegii îi vor susține în continuare, va fi vocea de care este nevoie și în zona executivă și într-un Parlament în care „vom avea majoritate ca să schimbăm acele legi strâmbe”.

Comenteaza