P Black Friday continuă la Iulius Mall Cluj cu reduceri de până la 70% și „Bucurii pe loc”

Black Friday continuă la Iulius Mall Cluj cu reduceri de până la 70% și „Bucurii pe loc”

Magazinele din Iulius Mall Cluj s-au pregătit special pentru ca tu să ai parte de încă o sesiune de shopping, care să-ți aducă și mai multe bucurii. Astfel, Black Friday continuă cu oferte de nerefuzat și cu reduceri de până la 70% la o gamă extinsă de produse ale brandurilor de haine, accesorii și încălțăminte, jucării, produse de îngrijire și frumusețe, articole pentru petrecerea timpului liber și, bineînțeles, la electronice și electrocasnice. Ne vedem la Iulius Mall pentru shopping fără #comenziratate!

 

Black Friday este momentul oportun pentru a face cumpărturi planificate și pentru a te bucura de reduceri semnificative la produse care îți captează atenția încă de la prima vedere. Pregătește lista de cadouri pentru cei dragi, fă achiziții inteligente, dar nu uita să iei ceva si pentru tine.

De fiecare dată, segmentul de fashion este unul dintre cele mai vânate, iar anul acesta nu face excepție. Indiferent că vrei să îți reînnoiești garderoba de iarnă sau vrei să îți schimbi complet stilul vestimentar, Black Friday este, cu siguranță, cel mai bun moment pentru a alege piese de îmbrăcăminte în tendințe. De la perechea de jeanși cool, treningurile comode sau deux-piece-ul casual și până la accesoriile trendy, Calvin Klein și Levi’s sunt magazine ce fac parte din categoria ,,must-visit”. La ECCO, Grid sau Il Passo găsești perechi de ghete sau botine reduse cu până la 70%, pe care să le porți din nou și din nou, sezoane la rând, păstrând în permanență un aer actual.

Dacă ești în căutarea unui look made-to measure, trebuie să știi că reducerile continuă la Bigotti, Torry Milano sau Madzerini, iar U.S. Polo Assn. îți aduce haine cu un design versatil, care le face ușor de mixat cu articole deja existente în orice tip de ținută.

Gerovital are grijă de ritualul tău de frumusețe și a pregătit reduceri de până la 50%, în timp ce Douglas, MAC, Marionnaud și Sabon te țin la curent cu cele mai noi tendințe în materie de beauty și au, de asemenea reduceri la o selecție de produse. Pentru un touch luxury, vino la Swarovski, bijuteria care îți aduce reduceri de 30% la piese premium. Deschide cutia Pandorei pentru emoții autentice, alegeri rafinate și reduceri de până la 50%.

Gadgeturile, electronicele și electrocasnicele sunt întotdeauna articolele de sezon preferate, iar Auchan își întâmpină clienții cu reduceri, de până la 40%, care vor împlini așteptările tuturor. Nu uita să mergi la Mado, Lunch Box și Shanghai Express pentru că vei găsi meniuri delicioase la prețuri speciale

Dinoland îți dezvăluie un truc magic pentru a pătrunde în universul miraculos al copilăriei: reduceri de până la 20% pentru o gamă variată de jucării interactive, figurine, produse Lego și jucării Ecoiffier.

Black Friday va avea loc și în următorul weekend din această lună: 25 – 27 noiembrie, iar pentru a te bucura din plin de toate ofertele, Iulius Mall îți pune la dispoziție catalogul online.

Comenteaza