Blocuri în loc de case la Cluj-Napoca: 6 etaje în Bulgaria

Blocuri în loc de case la Cluj-Napoca: 6 etaje în Bulgaria

Continuă dezvoltarea imobiliară la Cluj-Napoca și în zonele mai puțin populare din oraș. Proiectul unui bloc de 6 etaje, propus pentru cartierul Bulgaria, va fi dezbătut de arhitecții municipiului.

Tema de proiect prevede construirea unui corp de cladire cu functiune mixta cu regim de inaltime 2S+P+5E+R, prevazut cu garaje auto la subsoluri. Pentru realizarea acestui obiectiv se propune desfiintarea constructiilor existente pe amplasament, in vederea eliberarii amplasamentului pentru noul obiectiv propus. La parter sunt prevazute functiunile de spatii comerciale,servicii si birouri,iar la etaje apartamente de locuit. La cele 2 subsoluri se vor amenaja parcaje subterane. Accesul auto si pietonal in incinta se face din strada Campina. La iesirea din incinta se va vira obligatoriu la dreapta. Vor fi 49 locuri de parcare auto si 48 locuri de parcare biciclete.

Beneficiarul proiectului, firma Bea&Magda Srl din județul Cluj a fost înființată la data de 9 august 2005 și are ca obiect principal de activitate lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. Cifra de afaceri a fost de 8.456.896 RON în anul 2020, cu un profit de 1.420.728 RON, după 16 ani ani de activitate. Avea un număr de 8 angajați în anul 2020. Proiectant general este S.C. PLAN TRADE S.R.L.

Comenteaza