Foto Boc a revenit în stația smart de pe Memo să facă genoflexiuni pentru un bilet gratuit

Boc a revenit în stația smart de pe Memo să facă genoflexiuni pentru un bilet gratuit

Edilul Clujului a mers și anul acesta să facă exerciții în fața automatului din stația smart de pe Memorandumului, unde câștigi un bilet gratis dacă faci 20 de genoflexiuni.

Emil Boc a venit joi în stația de bus de pe strada Memorandumului, pregătit să facă cele 20 de genoflexiuni pentru a obține biletul de sănătate, oferit de automatul din stație celor care execută corect seria de exerciții. Dar, pe când să se pună pe treabă, edilul a fost luat la povești de clujeni... 

Boc a revenit în stația smart de pe Memo să facă genoflexiuni pentru un bilet de bus gratuit

Primarul a fost și anul trecut să testeze automatul și a reușit să obțină biletul după ce a executat corect seria de genoflexiuni.

De luni, clujenii, și nu numai, pot obține un bilet de autobuz gratuit, în schimbul a 20 de genuflexiuni. Automatul a fost reinstalat în stația Memorandumului Sud, iar cei care vor să facă mișcare sunt provocați să execute exercițiile cât mai corect.

Biletele sunt valabile în rețeaua de transport public, zona urbană, 7 zile lucrătoare. Automatul funcționează zilnic, între orele 08.00-20.00.

Anul trecut, Biletul de Sănătate, proiectul-pilot inițiat de Sports Festival,  i-a determinat pe mii de clujeni să facă mișcare. De la finalul lunii septembrie a anului trecut până în 31 decembrie, 1 milion de genuflexiuni au fost făcute pentru cele peste 55.000 de bilete de autobuz emise de automat, ceea ce înseamnă aproape 1.900 de ore de sport, conform inițiatorilor proiectului.

Inițiativa echipei Sports Festival este sprijinită de Primăria și Consiliului local Cluj-Napoca și CTP Cluj-Napoca, iar în prima lună de funcționare, costul biletelor este susținut de SKYES România.

 

Comenteaza