Boc în vizită la Baza Sportivă „La Terenuri” după recepție: Trebuie să obținem ultimul aviz de la ISU pentru a fucționa în integralitate

Boc în vizită la Baza Sportivă „La Terenuri” după recepție: Trebuie să obținem ultimul aviz de la ISU pentru a fucționa în integralitate

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca a fost prezent vineri la Baza Sportivă „La Terenuri” din cartierul Mănăștur, la finalizarea procesului de recepție. Totuși, edilul afirmă că mai este nevoie de un ultim aviz pentru ca baza să funcționeze 100%.

Finalizată în data de 1 iulie 2022, Baza Sportivă „La Terenuri”, din cartierul Mănăștur al municipiului Cluj-Napoca nu este încă funcțională în integralitate.

Primarul Emil Boc a fost în vizită la baza sportivă, vineri, 15 iulie, când s-a încheiat procesul verbal de recepție.

„Astăzi (15 iulie - n. red.) s-a încheiat teoretic procesul verbal de recepție, cu unele modificări și mici reparații care trebuie făcute la câțiva copaci care sunt uscați și o porțiune mică de gazon, dar în ansamblu Baza Sportivă La Terenuri este optimă și luni va fi depus dosarul la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) pentru a se obține ultimul aviz pentru funcționarea în integralitate, deoarece, deocamdată, unele terenuri de sport și cele de la interior nu sunt deschise. După, oamenii se vor putea programa online”, a declarat edilul Clujului, într-un clip video postat pe Facebook.

„Mult a fost, puțin mai este până când întreaga bază sportivă va fi dată în folosință”, a mai precizat Emil Boc.

Acesta le-a recomandat totodată clujenilor să facă sport pentru că e o investiție ieftină, benefică pe termen scurt, mediu și lung pentru sănătate.

 

Comenteaza