Boc, meditații pentru viceprimarul din Codlea: „MODELUL CLUJ NAPOCA"

Boc, meditații pentru viceprimarul din Codlea: „MODELUL CLUJ NAPOCA"

Primarul Emil Boc este solicitat să dea meditații pentru cum se administrează un oraș. Unul dintre cei care au vrut să afle tainele administrative este Erwin Albu, viceprimar al municipiului Codlea, Brașov. 

"Săptămâna trecuta am învățat administrație publica a la Cluj Napoca împreună cu președintele PNL Codlea, consilierul local Marian Popoiu.Primarul Emil Boc ne-a primit sa vorbim despre politica si administrație liberala si sa ne explice ce face Clujul mai bine.

Am dezbătut subiecte ca problemele cu traficul (Clujul avand un proiect de ocolitoare din bani europeni), dezvoltare urbanistica, ofertele edilitare pentru tineri, mobilitatea urbana- ciclism, brandul local si atragerea fondurilor europene.

Am primit si o oferta de nerefuzat: sa continuam schimbul de experienta pe indelete in perioada urmatoare, pentru a prelua din modelul de organizare al departamentului de fonduri europene si a dezvoltarii de solutii urbanistice in cresterea orasului, avand in vedere proiectul primului cartier construit de la zero in Romania in ultimii 30 de ani ( https://m.digi24.ro/…/primul-cartier-proiectat-si-construit…)

Domnul Boc ne-a incurajat sa ne concentram pe brandingul local, amintindu-si de traditia floricola a Codlei, care ar merita reinviata”, a declarat Erwin Albu.

Etichete
Comenteaza