Bolt va intra pe piața Clujului cu livrări de mâncare

Bolt va intra pe piața Clujului cu livrări de mâncare

Compania de mobilitate Bolt va introduce un serviciu de livrare de mâncare la Cluj-Napoca, după cel de închiriere de trotinete electrice.

Livrarea va fi gratuită pe o rază de 4 km, iar comenzile vor putea fi plasate la mai multe restaurante, lista urmând să fie actualizată în următoarele săptămâni. Zona de livrare va fi extinsă, în urma feedback-ului utilizatorilor şi a comenzilor, potrivit ZF.

„Gestionăm acest serviciu cu ajutorul unei echipe tinere, dinamice şi foarte dedicate, care s-a consolidat rapid în plină pandemie.

Ştim deja că livrarea de mâncare devine, treptat, un serviciu de necesitate în marile centre urbane, motiv pentru care vom continua strategia de expansiune în mai multe oraşe pe parcursul anului 2021”, a declarat Andrei Manea, country manager al Bolt Food România.

Pentru a folosi acest serviciu, utilizatorul va trebui să descarce aplicaţia specifică din App Store sau Google Play, unde poate vedea restaurantele disponibile şi meniurile acestora. Principalii săi concurenți la nivel național sunt Foodpanda, Glovo, Takeaway, Tazz by Emag.

Comenteaza