Campanie de colectare a deșeurilor electrice la Florești. Un nou apel lansat de primarul comunei

Campanie de colectare a deșeurilor electrice la Florești. Un nou apel lansat de primarul comunei
| Foto: centrucolectaredeseuri.ro

Primăria Florești în colaborare cu EcoTic demarează o campanie de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice (DEEE) de la populație, campanie ce va avea caracter permanent.

Potrivit reprezentanților primăriei celei mai mari comune din țară, proiectul presupune ridicarea DEEE (printre care frigidere, televizoare, mașini de spălat, aspiratoare, cuptoare cu microunde sau becuri) de la domiciliul celor interesați, pe bază de programare, în mod gratuit. Programările se pot face zilnic, de luni până vineri între orele 08:00-16:00, la numărul de telefon 0744 52 55 22.

Programul de ridicare va fi stabilit în fiecare zi de joi, în intervalul orar 15:00-21:00. Persoanele interesate de campania de colectare de DEEE vor trebui să respecte măsurile de siguranță sanitară și distanțare impuse de autorități, iar bunurile ce sunt programate pentru ridicare vor fi preluate de la poartă în cazul caselor, respectiv de la scara blocului, acolo unde este posibil accesul.

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a lansar un nou apel la responsabilitate și la gestionarea corectă a deșeurilor pe raza comunei, în condițiile în care administrația locală identifică și pune la dispoziția locuitorilor soluții prin campanii pentru colectarea deșeurilor voluminoase sau din construcții și aparaturii electrice și electrocasnice.

Comenteaza