Video Foto Câmpia Turzii își face bază sportivă ultramodernă de 8 mil. euro

Câmpia Turzii își face bază sportivă ultramodernă de 8 mil. euro
| Foto: Facebook.com/lojigan.dorin
Câmpia Turzii își face bază sportivă ultramodernă de 8 mil. euro
Câmpia Turzii își face bază sportivă ultramodernă de 8 mil. euro
Câmpia Turzii își face bază sportivă ultramodernă de 8 mil. euro

Proiectul va înlocui actualul stadion municipal „Mihai Adam” și va fi noua locație de petrecere a timpului liber, a antrenamentelor și activităților cultural sportive, pentru tinerii Municipiului Câmpia Turzii, a anunțat primarul Dorin Lojigan.

„Împreună cu echipa din Primăria Municipiului Câmpia Turzii am gândit un nou concept privind realizarea unui Centru de Cultură Urbană și Recreere pentru Tineret. Deja a fost finalizată Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (D.A.L.I.), care va fi atașată solicitării de finanțare.

Fondurile necesare construirii acestui Centru de Cultură Urbană și Recreere pentru Tineret vor fi solicitate prin intermediul Programului Operațional Regional 2021-2027. Baza sportivă va avea o valoare de 8 milioane de euro și va fi compusă din mai multe elemente, care se pliază perfect pe nevoia ramurilor sportive din oraș.

Noul Centru de Cultură Urbană și Recreere pentru Tineret va fi dotat cu un teren sportiv de fotbal, un teren de minifotbal, unul de tenis și unul de volei. De asemenea va avea o zonă multifuncțională, o cafenea, zonă de lounge, zone de fitness la interior și exterior. În Câmpia Turzii, sportul continuă să se afle printre preocupările principale ale comunității, existând diverse ramuri sportive care funcționează zilnic.

Chiar dacă în cultura românească fotbalul este considerat sportul-rege, acesta nu ar trebui să fie singurul reper în materie sportivă. La ora actuală, la nivelul Municipiului, există mai multe ramuri sportive, care inițiază și pregătesc copiii din oraș: box, judo, tenis de câmp, rugby, fotbal și volei.

Așadar sportul are continuitate la Câmpia Turzii și este sprijinit în mod necondiționat de administrația locală, de aceea vă îndemnăm să apelați la acești oameni minunați, care se dedică trup și suflet pregătirii sportive, fizice și psihologice pentru copiii comunității noastre”, a transmis edilul din Câmpia Turzii.

Comenteaza