Cât te costă să organizezi un eveniment pe Cluj Arena în 2020

Cât te costă să organizezi un eveniment pe Cluj Arena în 2020
Untold 2019: Day one | Foto: Untold

Tarifele de închiriere a Cluj Arena pentru evenimente sportive sau concerte, festivaluri şi spectacole vor fi aprobate de Consiliul Judeţean în şedinţa de mâine, 31 ianuarie.

Taxa de închiriere a Cluj Arena pentru concerte, festivaluri, spectacole și întruniri cu caracter comercial (fără utilități) rămâne de 25.000 lei/zi, la fel ca şi în anul 2019, se arată în referatul de aprobare a proiectului de hotărâre.

Tariful pentru utilizare stadionului la evenimente fotbalistice, competiții interne Liga 1 și competiții internaționale (maxim 2 zile) este de 9.000 euro/eveniment, taxa pentru evenimente fotbalistice şi competiții interne Liga a 2-a este de 2.000 iar închirierea stadionului pentru evenimentele fotbalistice, competiții interne Liga a 3-a (fotbal masculin), Liga a 4-a (fotbal masculin), competiții de fotbal naționale și internaționale de fotbal feminin, tineret și juniori se poate face la tariful de 1.000 de euro/eveniment. Şi amatorii pot să joace pe Cluj Arena, pentru o taxă de 6.000 de lei/oră.

Închirierea arenei pentru evenimente culturale școlare, competiții de atletism și maratoane (fără utilități), va putea fi făcută în 2020 pentru suma de 7.000 de lei/zi. Întrunirile de pe stadion cu caracter religios (fără utilități) vor fi taxate cu 15.000 de lei/zi.

Amatorii de petreceri vor putea închiria sala multifuncțională VIP la preţul de 2.000 lei pentru opt ore. O sală de conferinţă are tariful de 500 de lei/oră, la fel şi sălile VIP multifuncţionale.

Tarifele vor fi supuse votului consilierilor judeţeni în şedinţa de vineri, 31 ianuarie 2020.

Comenteaza