Ce a pățit șoferul din Cluj care a plecat cu polițistul agățat de portieră

Ce a pățit șoferul din Cluj care a plecat cu polițistul agățat de portieră

Șoferul care a refuzat să-i prezinte actele unui polițist local după ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului în Piața Lucian Blaga din Cluj-Napoca și a plecat cu agentul agățat de portieră a fost amendat.

”Polițistul i-a atras atenția șoferului, marți după-amiaza, că a trecut pe culoarea roșie a semaforului. Șoferul i-a adresat injurii polițistului și a refuzat să se legitimeze, plecând în trombă și punând în pericol astfel siguranța polițistului local. Prin urmare, pe numele șoferului a fost întocmit un proces verbal de constatare a contravenției în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991, în valoare de 900 lei”, precizează reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca. 

Incidentul a avut loc marți, 24 noiembrie, în jurul orei 15.30, în Piața Lucian Blaga, în apropiere de primărie, când șoferul l-a ignorat pe polițistul local care i-a cerut actele și a demarat în trombă, iar agentul, în încercarea de a-l opri, s-a agățat de portiera automobilului, fiind purtat astfel prin intersecție. (Vezi AICI)

Comenteaza