Ce așteptări are Petrea de la perioada de mercato: "Avem nevoie de un lot valoros și numeros"

Ce așteptări are Petrea de la perioada de mercato: "Avem nevoie de un lot valoros și numeros"
| Foto: ZIUA de Cluj

Noul antrenor al Universității Cluj a dezvăluit ce își dorește de la actuala fereastră de transferuri.

Prezentat oficial, Toni Petrea a și condus deja primul antrenament în calitate de tehnician al "studenților" și pregătește primul cantonament al verii. Universitatea Cluj a anunțat până acum doar transferurile lui Popa, Popadiuc și Mitrea, însă antrenorul speră la noi mutări și susține că nu s-a interesat și de alți jucători de la fosta sa echipă.

"Nu am mai discutat despre jucători de la Chindia. Ne gândim la niște jucători under, acolo avem ceva probleme. Am avea nevoie de jucători pe toate posturile. Avem nevoie de un lot valoros și numeros, cu dubluri pe toate posturile.

Discutăm cu cei din conducere, deciziile vor fi comune. Se va face o analiză a fiecărui transfer pe care urmează să îl facem și așa mi se pare cel mai bine", a spus Toni Petrea.

Ivan Martic, șanse mari să continue la "U" Cluj

Antrenorul ar putea primi o veste bună în viitorul apropiat, după ce Gabi Giurgiu a anunțat că fundașul dreapta elvețian e aproape de a semna un nou contract cu echipa clujeană. În plus, directorul sportiv a lămurit și situația lui Martin Remacle.

"Cu Martic suntem în discuții avansate, cred că într-o zi, poate două se va rezolva tot. În prima fază trebuia rezolvat cu cei de la Craiova, din punctul nostru de vedere noi ne-am înțeles și e totul în regulă.

Remacle mai are contract cu noi până în 30 iunie, iar mai apoi are încă un an de contract cu FC Botoșani. În prima fază trebuie să se rezolve situația de acolo și apoi vom putea discuta", a explicat Giurgiu.

Comenteaza