Video Ce evenimente vom avea pe Cluj Arena în 2023

Ce evenimente vom avea pe Cluj Arena în 2023

Untold, Sports Festival și Campionatul European de Tineret la Fotbal sunt principalele evenimente care vor avea loc anul acesta pe cel mai mare stadion din Cluj-Napoca.

Radu Rațiu, directorul Cluj Arena, a vorbit, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre cele mai importante evenimente ce vor fi găzduite pe stadionul din Parcul Central.

„Pe lângă cele mari trei evenimente, Untold, Sports Festival și Campionatul European de Tineret, mai avem și meciurile Universității Cluj. Cu siguranță o să mai discutăm și despre alte meciuri ale echipei Naționale a României. O să mai avem Raliul Clujului, Maratonul Internațional, festivități de sfârșit de an universitare sau competiții naționale de atletism.

De asemenea, vom avea tot felul de activități pe partea medicală sau alte activități sportive. Noi ne dorim cu siguranță să depășim numărul de 150 de evenimente pe care le-am avut în anul 2022 și vrem să fie o diversitate cât mai mare. Vrem să avem un an în care toată lumea să se poată bucura de stadion”, a declarat, la ZIUA LIVE, Radu Rațiu.

Potrivit acestuia, pentru Consiliul Județean Cluj, cel care are în subordine Cluj Arena, este important ca evenimentele de pe stadion să aducă venituri și pentru alte ramuri ale economiei clujene.

„Pentrul anul 2024 ne dorim ca să fim în totalitate schimbați cu sistemul de iluminat, adică să fie totul pe LED. Noi am pornit acest proiect de 2 ani deja. Din punct de vedere al energiei electrice, în fiecare an reducem consumul. Asta este îmbucurător. De aceea vrem să facem această schimbare. Prețul vedem că nu mai merge în jos”, a mai explicat directorul stadionului clujean.

Cluj Arena se pregătește pentru organizarea de meciuri la Campionatul European de Fotbal U21 din vara anului 2023. Vor fi renovări la interior, în tribune, dar se va schimba și gazonul.

Comenteaza