Ce nu le place floreştenilor la Floreşti. Un partid a făcut sondaj ca să afle nemulţumirile oamenilor

Ce nu le place floreştenilor la Floreşti. Un partid a făcut sondaj ca să afle nemulţumirile oamenilor
| Foto: Arhiva

Un "sondaj" efectuat pe Facebook în ultimele două săptămâni, printre locuitorii din Floreşti, arată că cele mai mari nemulțumiri ale oamenilor sunt legate de condițiile de trai și de serviciile publice oferite de cea mai mare comună din țară.

Conform "sondajului" (care nu are valențe sociologice - n.n.) celor de la PRO România Cluj, "8 din 10 floreșteni sunt nemulțumiți și foarte nemulțumiți de absența parcurilor și a spațiilor verzi, precum și de managementul deșeurilor", a anunţat Pro România Cluj. De asemenea, "7 din 10 floreșteni sunt nemulțumiți și foarte nemulțumiți de modul în care sunt întreținute străzile și trotuarele, precum și de serviciile de curățenie și igienizare publică".

În plus, "6 din 10 floreșteni sunt nemulțumiți și foarte nemulțumiți de rețeaua de utilități", conform concluziilor făcute publice de partid. Totodată, locuitorii din Florești se mai confruntă cu probleme legate de lipsa creșelor și a grădinițelor. 

"Toate soluțiile posibile pentru rezolvarea problemelor din Florești sunt atent analizate și se vor regăsi într-un program de guvernare pe care-l definitivăm în această perioadă”, a declarat Radu Fărcaș, candidatul PRO România la Primăria Florești.

Comenteaza