Ce spune Boc despre mașina ridicată și amenda uriașă pentru familia din Alba care avea copilul la o operație în Cluj-Napoca

Ce spune Boc despre mașina ridicată și amenda uriașă pentru familia din Alba care avea copilul la o operație în Cluj-Napoca

O familie din Alba care se afla la Cluj-Napoca pentru o intervenție chirugicală la care trebuia să le fie supus copilul, s-a confruntat cu un incident neplăcut.

Aceștia au reclamat în presa locală că Poliția Locală le-a ridicat mașina, de pe un loc destinat persoanelor cu handicap și au primit amendă 2000 de lei. 

Incidentul s-a petrecut în decembrie 2021, în timp ce familia, din Ocna Mureș, venise la o clinică de Pediatrie din Cluj-Napoca, unde copilul lor care are handicap grav trebuia să fie operat. Cei doi soți susțin că au fost amendați cu 2.000 de lei pentru că au parcat mașina pe un loc pentru persoanelor cu handicap, deși au ecuson, dar nu îl puseseră la vedere în autoturism. 

Edilul Emil Boc a declarat la un post de radio local că poliția locală a verificat modul de parcare al mașinilor pe locurile cu handicap și că mașina în cauză nu prezenta un astfel de ecuson: "Am studiat atente acea poveste. Sunt solidar uman cu orice familie are o problemă medicală. Pe de altă parte, vin oamenii și spune de ce nu îi verificați pe cei care parchează pe locurile cu handicap că ne ocupă locurile nouă, cei care avem probleme. Atunci, poliția locală face verficiările, dacă există acel ecuson. Nu avea afișat. S-a ridicat mașina, conform legii. Oamenii legii nu aveau ce altceva face. Toată lumea are același criteriu. Îmi pare rău".

Comenteaza